Friday, February 18, 2011

Abg Ben - Mr. Make-my-Day

Assalamualaikum.

Awat?? Apa abg Ben Ashaari buat kat aku dah nie? Jeng jeng jeng. Bikin panas boleh pulak aku nie. Ampun ye abg Ben. ^__^

Haa. Tu diaaa. Tue tuee. Nampak dak tue kat no 14 tue. Hihi.

Dok sengih x habis-habis lg nie. Ngeee.

Kepada abg Ben, tenkyu sbb bagi peluang utk url blog saya menempek kat entri abg Ben. Hihi. (Blushing sbb syiok sgt) You just make my day!! ((:

Kepada blogger-blogger semua yg ada dalam list ataupun tidak, tungguu. I will follow you..hehe.

Bubyee.



8 comments:

  1. follower no.86 dtg dari blog BA. jom terjah n follow my blog yer..

    ReplyDelete
  2. kunjungan dari blog abg ben..

    sya dh follow awk.. :)

    nice blog. warna purple plak tuu.. sya suka ! haha..

    ReplyDelete
  3. hi..dear..congrats.
    http://inanazir.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. kita semua masih belajar...
    semoga terus maju jaya...

    ReplyDelete
  5. ina: tenkyu ((: follow u back..hehe

    lulu: yep, btol2..semoga kita sama2 terus maju kan2 ^_^

    ReplyDelete
  6. deeba: sifu abg ben..kan2
    follow awak jugakk..boleh kan..hehe
    tenkyu2..kita sama2 sukaaa kan ((:

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dan salam perkenalan dari saya awangku johan.. terjah dari laman blog abg ben.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah dan follow blog saya ek.. ok thanks

    ReplyDelete

nak komen xnk komen??